• Обсмажте шматочки ніжного філе лосося з сіллю та перцем.
  • Розімніть виделкою чорний часник до пасти. 
  • Змішайте 4 столові ложки легкого соевого соусу, 2 ст.л. оливкової олії, додайте пасту з чорного часнику, 2 ст.л. цедри лимона, 1 ч.л. лимонного соку, 1 ч.л. тертого імбиру, 3 ст.л. тростникового цукру, сіль та перець за смаком.
  • Додайте приготовану суміш до заздалегідь розігрітої пательні, нагрівайте на повільному вогні, до утворення бульбашок.
  • Покладіть лосось до пательні із соусом та смажте протягом 10-12 хвилин, час від часу поливая його соусом. Смакуйте з рисом чи овочами.