Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паштет з курячої печінки з ферментованим чорним часником.
Склад: куряча печінка, мʼясо курки, цибуля, морква, яйце куряче, вершки, масло вершкове, часник, бульйон, сіль, перець, часник ферментований
Поживна цінність на 100г(g) продукту: енергетична цінність - 811,696 кДж (kj)/194 ккал (kcal); жири - 13,7 г (g); вуглеводи - 4,7 г (g), білки - 13,4 г(g).
Зберігати у добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів за температури від +4 до +20 С і відносній вологості не більше 75%. Після відкриття від +0 до + 6 С, не більше 72 годин. ДСТУ 4432:2005
Маса нетто: 200 г(g). Допустимий від'ємний відхил 2,5%.