Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кімчі це національна корейська ферментована страва, вона багата вітамінами А, С, клітковиною та пробіотиками.
У кімчі містяться корисні бактерії, що покращують роботу шлунково-кишкового тракту та нормалізують діяльність кишечнику.
Вживати кімчі можна кожного дня та в будь якому вигляді: смажити, додавати до перших страв, в сендвічі та бургери або просто в прикуску з будь чим.
Склад: пекінська капуста, чорний часник, сіль, імбир, рибний соус, чілі, соєвий соус
Поживна цінність на 100 г(g) продукту: енергетична цінність - 112,96 кДж(kj)/27 Ккал(kcal); жири - 0,37; білки - 2,03; вуглеводи - 4,5.
Без ГМО. Не містить штучних консервантів, ароматизаторів та барвників. Без ГМО. Зберігати у добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів за температури від +0 до +18 С і відносній вологості не більше 75%. Після відкриття у холодильнику від +0 до +5 С.
Маса нетто: 230 г(g). Допустимий відʼємний відхил 4,5%.