Гарбузовий крем-суп
  • 800г гарбуза
  • 1 середня головка цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 4 ст.л. вершків
  • ¼ ч.л. молотого коріандру
  • Сіль, свіжезмелений білий перець, гарбузове насіння
  • Декілька зубчиків часника
   Гарбуз для супу очистіть, видаліть насіння та наріжте скибочками. Очістіть цибулю та часник. Часник розчавіть пласкою стороною ножа, цибулю наріжте тонкими напівкільцями. Розігрійте у каструлі з товстими стінками оливкову олію та обсмажуйте цибулю на сильному вогні протягом 5 хвилин. Зробіть вогонь менше середнього, покладіть часник та продовжуйте обсммажувати ще 3 хвилини. Додайте до кааструлі гарбуз, свіжезмелені коріандр та білий перець. Трохи підсоліть та додайте паприки за бажанням. Доведіть до кипіння та варіть під кришкою на повільному вогні.
   Зніміть гарбузовий суп з вогню та розмільчіть за допомогою погружного блендеру до вигляду пюре, додайте вершки та спеції за смаком.
назад

© All Right Reserved.
Made on
Tilda